3 Originele en milieubewuste kraamcadeau ideeën waar je iemand écht blij mee maakt.

3 Originele en milieubewuste kraamcadeau ideeën waar je iemand écht blij mee maakt.

De meeste van jullie kennen het probleem wel, je wil graag een leuk kraamcadeau kopen voor een baby van jou vriendin, collega of familielid maar je kan niet echt wat origineels vinden. Je wil natuurlijk niet dat je hetzelfde kraamcadeau geeft als iemand anders.

Wij hebben een selectie gemaakt van 5 originele & bewuste kraamcadeaus zodat jij het perfecte kraamcadeau kan geven aan het pasgeboren kindje. Daarnaast zijn de cadeau's ook nog eens duurzaam, dat maakt het nog een stukje leuker en origineler. ;)

1. Een geschenkset van duurzame essentials + kaartje met eigen tekst & naam

Geschenksets doen het altijd erg goed op kraamfeestjes. Al helemaal wanneer je een persoonlijk bericht kan toevoegen in het cadeau. Een setje met duurzame essentials voor baby's is praktisch, milieubewust en ook nog eens origineel. Bij Daddaa kan je een duurzame essentials set aanschaffen met een gepersonaliseerde kaart. Je hoeft enkel door te geven wat je graag op de kaart wil hebben staan en vervolgens komt deze kaart binnenin het kraamcadeau. Dit zorgt voor een heel leuk verrassingseffect en is daardoor heel origineel!

Wil je dit product even bekijken? Dat kan via deze link: Essentials Geschenk Set

2. Een bestekset van bamboe + kaartje met eigen tekst & naam

Een besteksetje is een super origineel cadeau wat je kan geven! Naast dat het een origineel cadeautje is, is het ook nog eens duurzaam omdat het is gemaakt van 100% bamboe. Bamboe is een houtsoort die de laatste tijd veel in verband wordt gebracht met duurzaamheid. Dit komt omdat bamboe veel verschillende voordelen heeft waardoor het aantrekkelijk is om bamboe te gebruiken als grondstof voor verschillende producten. Bamboe heeft onder andere de volgende voordelen:
  • Het is supersterk, wat ervoor zorgt dat de producten lang mee gaan.
  • Bamboe groeit heel snel, wel 1 meter per dag! Deze plant is dus zo weer aangegroeid wanneer het gebruikt wordt voor onze producten.
  • Bamboe heeft een hoge CO2 opname en geeft veel zuurstof terug aan de natuur.

Wil je dit product even bekijken? Dat kan via deze link: Bestek Set Baby

3. Een Barnsteen Armbandje

Als je opzoek bent naar een super schattig cadeautje voor een baby, heb je die met dit barnsteen armbandje gevonden. Barnsteen straalt aan de arm en heeft daarnaast ook veel voordelen. Barnsteen werkt namelijk reinigend en beschermend. De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt balans in het lichaam en helpt negatieve emoties en emotionele en fysieke pijn verminderen. Daarnaast maakt het vrolijk, stabiel en weerbaar en geeft het zelfvertrouwen.

Wil je meer over dit product weten? Dat kan via deze link: Barnsteen Armbandje
Terug naar blog

1 reactie

Het essentials setje is erg leuk en het leukste ervan is dat het zo milieuvriendelijk is!

Inge

Reactie plaatsen