Ons Verhaal

Bij het opgroeien van onze mini’s liepen we tegen een aantal dingen aan. Eén van die dingen was met name het vinden van toffe baby merken die volledig duurzaam, hip, kwalitatief en daarnaast ook stijlvol zijn.

Hier moest verandering in komen omdat wij allebei ook een grote passie hebben voor het creëeren van een duurzame toekomst voor onze mini's.

Een deze passie is zo groot, dat we hebben besloten om zelf een webshop op te zetten met toffe merken.

Want samen creëeren we een fantastische toekomst voor onze mini's! 🌍 ✨

It takes a village to raise a child

Wij houden van "ontdekken” want kinderen zijn heerlijke ontdekkers. Vol verwondering klopt hun hart, iedere dag opnieuw. Mini’s willen thuis de vrijheid ervaren en krijgen om zoveel mogelijk van de omgeving te mogen zien, ruiken, proeven, voelen en ervaren. Wij kiezen onze producten dan ook zorgvuldig uit.

Zacht, natuurlijk, verbindend, duurzaam en kwalitatief.

Verbonden zijn, samen op een pure manier de wereld ontdekken, gezond opgroeien waarbij de ontwikkeling van kinderen maximaal gestimuleerd wordt. Al lerend spelen op een creatieve manier, zowel binnen als buiten. 

Our kind of conscious happiness

We houden van craftmanship en ambacht van generatie op generatie.

We kiezen bewust voor diversiteit. Kleinere lokale innoverende producten in combinatie met internationale leveranciers, allen met respect voor welzijn, puur design en kwaliteit.

De essentie: puurheid. Alle producten zijn zorgvuldig met liefde uitgekozen, waarbij het kwaliteitslabel en productieproces van heel kortbij wordt opgevolgd, met respect voor de mens en de omgeving. Gezonde, pure en veilige producten van de beste materialen, zonder schadelijke invloeden, die goed zijn voor ouders, hun kinderen en de natuur.