Een berichtje van ons

 
A Note from Our Team
  
Hey allemaal en welkom!
     
Je hebt niet alleen een webshop gevonden voor duurzame babyproducten, je hebt te maken met een geweldige community en dit is ons verhaal.
Het begon allemaal met een probleem waar ik als moeder tegenaan liep: Leuke, stoere en vooral duurzame producten waren nergens verkrijgbaar..
Eindeloos googelen en winkels afstruinen leverde niks op, althans niks wat wij echt leuk vinden voor onze baby. Hier moest uiteraard verandering in komen en daarom zijn wij Daddaa begonnen.
Met Daddaa willen wij ervoor zorgen dat iedere baby leuk, stoer en duurzaam door het leven gaat. Om dit te realiseren zijn wij opzoek gegaan naar partners die ons van deze duurzame producten, accessoires en artikelen kunnen voorzien. 
We heb geluk gehad dat we met de Boost The World Foundation heel veel mensen heb ontmoet die connecties hebben in de duurzame productie. Zo zijn wij in contact gekomen met een groep Authentieke Turkse naaisters die super graag met ons willen samenwerken. Samen met moeders in de community hebben wij een aantal producten samengesteld waar onze baby's van zullen houden. En zo ontstond The Daddaa Family.
Toen onze community steeds meer ging groeien kregen we steeds meer connecties met duurzame producenten en leveranciers. Door al deze connecties is The Daddaa Family geboren en we zijn uiteraard nog steeds bezig om onze community te laten groeien.
Wij hopen namelijk over een tijdje zo ver te groeien dat we onze duurzame producten over de hele wereld kunnen verkopen en ieder kind een duurzaam leven te bieden.
We hopen dat jij en je baby net zoveel plezier beleven aan onze producten als wij aan het maken ervan. Bedankt dat je lid bent van de Daddaa Family.
     
Liefs,
Rosanne & Bart
The Daddaa Family